“Emblemàtics” – Documental

Teaser “Emblemàtics”

 

CATALÀ

EMBLEMÀTICS és un documental que explora el moment actual pel que passen els negocis i establiments emblemàtics de Barcelona, en un any en què entrarà en vigor la nova Llei d’arrendaments urbans, que permet als propietaris apujar els contractes de renda antiga.

El documental s’articula a través dels testimonis dels botiguers d’alguns d’aquests comerços emblemes de la ciutat de Barcelona, els quals ens expliquen la història del seu negoci, com i per què han resistit el pas del temps i els moments històrics pels quals han passat, per acabar compartint amb l’espectador la seva visió del problema, els seus dubtes i desitjos de cara al futur.

Emblemàtics, dirigit per Marco Zouvek, va ser emès a l’espai DOC’S de BTV (Barcelona TV) els dies 19 de juliol al 2 d’agosto de 2014.

 

CASTELLANO

Emblemàtics es un documental que explora el momento actual por el que pasan los negocios centenarios y establecimientos emblemáticos de Barcelona, en un año en el que entrará en vigor la nueva Ley de Arrendamientos Urbanos, que permite a los propietarios subir los contratos de renta antigua.

El documental se articula a través de los testimonios de los comerciantes de algunos de los comercios emblemas de la ciudad de Barcelona, quienes explican la historia de su negocio, cómo y porqué han resistido el paso del tiempo y los momentos históricos por los que han pasado, para acabar compartiendo con el espectador su visión del problema, sus dudas y deseos de cara al futuro.

Emblemàtics, dirigido por Marco Zouvek, fue emitido en el espacio DOC’S de BTV (Barcelona TV) los días 19 de julio al 2 de agosto de 2014.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s